Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Reklama Studio
Membru Gratuit
2 stars: Prost 2.33 din 3 pareri
Nebulizator electric pentru dezinfectie
1200 lei
Brand
ULV 4,5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nebulizator electric pentru dezinfectie spatii inchise sau deschise.

Cu ajutorul acestui nebulizator se pot dezinfecta sedii de institutii, birouri, sali de sedinta, scoli, gradinite, sali de spectacol sau de cinema, camine culturale, sali de sport, dispensare, clinici, spitale, unitati militare, cazarme, vestiare, cantine, azile de batrani, penitenciare, etc. Substanta de dezinfectie, nontoxica, este eliberata sub forma de ceata fina, care patrunde in toti porii incaperii, dezinfectand totul cu un randament de 100%. De asemenea se poate dezinfecta chiar si instrumentar medical.
Nebulizatorul este un aparat electric de pulverizare profesional, tip aerosol ULV (Ultra Low Volume) pentru dezinfectarea, igienizarea si sterilizarea spatiilor inchise sau deschise, cu rezervor de 5 litri. Foarte versatil si usor de folosit, acest aparat este dotat cu un ventilator cu motor electric care pulverizeaza biocid lichid la distante de pana la 8 metri, prin diuzele sale special concepute.
Rezervorul este anticoroziv din polietilena, iar masina este dotata cu izolatie dubla conform standardelor internationale. O supapa de dozare speciala regleaza aspiratia lichidului, care produce o ceata cu diferite densitati pana la 45 microni. In doar un minut se pot dezinfecta 100 metri cubi de incapere.

Caracteristici tehnice Nebulizator ULV
• Putere motor 1200 W
• Alimentare.........................................220 V
• Capacitate rezervor 4,5 litri
• Debit 30~60 litri/ora
• Greutate    3,5 kg
• Dimensiuni 195 × 430 × 550 mm
• Viteze lucru 2
• Consum solutie .....4,5 litri pentru 3.500 m3
• Distanta puverizare 5 m
• Garantie 2 ani

Aveti aici si 3 clipuri de prezentare pe care va rugam sa le vizualizati
https://www.youtube.com/watch?v=ecaFFrrsIb0&t=13s
https://www.youtube.com/watch?v=avn9J96EUIs
https://www.youtube.com/watch?v=4ZGKGrPMEa4

Pentru o utilizare cat mai eficienta si la costuri minime, va recomandam dezinfectantul ambalat si comercializat de compania noastra, pe baza de peroxid de hidrogen (apa oxigenata), fara miros, netoxic si care nu deterioreaza suprafetele pretentioase - pal me - laminat, lemn, piele naturala sau ecologica, sticla, textile, aparatura electronica. Jetul de dezinfectant se difuzeza sub forma de vapori fini - ceata, nu de lichid.
Pentru relatii suplimentare si comenzi nu ezitati sa ne contactati.

Tel./Whatsapp 0724 547 333
Din Gura in Gura